fbpx

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaring

op maat gemaakt

productie in eigen atelier

17 jaar ervaring

De 5 voordelen van een metalen trap voor jouw thuis

Bij het kiezen van een nieuwe trap moet je met veel dingen rekening houden. Wat voor soort trap past het best in de beschikbare ruimte – hoe zal de trap gebruikt worden – binnen of buiten – in de inkom of voor de zolder – welke stijl zie je graag – welk materiaal ga je daarvoor best gebruiken?

Hier lichten we kort toe waarom je steeds vaker metalen trappen ziet opduiken en waarom het een perfecte keuze is voor veel soorten trappen. Metalen trappen hebben veel afwerkingsmogelijkheden. Ontdek hier welke opties er zijn.

metalen-trappen

 

1.   Ontzettend duurzaam

Een metalen of stalen trap is ontzettend duurzaam en onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot hout heb je er amper werk aan en komen er geen krassen op. Ze gaan een levenlang mee en zullen hun look hun look en veiligheid blijven behouden.

2.   Toepasbaar in elk type interieur

Heb je een modern interieur en verkies je een design look dan kan je kiezen voor een strakke afwerking en een zwevende trap. Heb je eerder een klassiek interieur of ga je voor art-deco, dan kan je kiezen voor slanke profielen en sierlijke elementen. Volledig op maat gemaakt!

3.   Enorm stevig

Staal of inox zijn sterke materialen die een enorme draagkracht aankunnen. Hierdoor hebben ze ook weinig aansluitingspunten nodig en dragen ze zichzelf bijna. Dit kan resulteren in elegante afwerkingen zoals een zwevende trap.

4.   Toepasbaar in verschillende soorten en vormen

Metalen trappen kan je perfect op maat laten maken in verschillende soorten en vormen. Van de gekende rechte trap tot een bordestrap, spiltrap of zwevende trap. Alles kan!

5.   Veel combinaties mogelijk

Ook een handig voordeel is dat metaal en staal heel mooi te combineren is met verschillende materialen. Denk maar aan metaal in combinatie met hout voor een iets warmere look, of in combinatie met glas voor een uniek design stuk. Daarbij kan je afwerking van de trapleuning ook aanpassen op je nieuwe metalen trap!

Een prijs op maat voor je metalen trap.

Benieuwd hoeveel jouw unieke project op maat kost? Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Contacteer ons of kom eens langs in de showroom voor meer informatie. Nieuwsgierig naar onze reeds gerealiseerde projecten? Bekijk al onze realisaties en laat je inspireren!

WIM HENDRICKXWIM HENDRICKX
10:13 08 Jun 22
Zeer mooie showroom ,zeer mooi materiaal en geplaatst door vakmensen.Top
Danny VermeulenDanny Vermeulen
05:13 19 May 22
Heel vriendelijk onthaal en met zeer goede kennis van hun producten.Mooie toonzaal.Ze nemen er ook de tijd voor de nodige uitleg.
Salina PeetermansSalina Peetermans
15:34 18 May 22
Super tevreden! Mooie toonzaal, verkoper die weet waarover hij praat! Deur is mooi afgewerkt en netjes geplaatst. 10 jaar garantie, veel meer als op andere plekken!
Mieke ColemontMieke Colemont
09:39 20 Feb 22
Van het begin tot het einde een zeer goede service! Steeds bereikbaar, goede opvolging van de werkzaamheden, top plaatsing, ... kortom een echte aanrader voor goed vakmanschap!
Damien WalgraveDamien Walgrave
10:00 12 Feb 22
Meedenken en over het ontwerp - Tijdige levering - Perfecte afwerking - Vriendelijke plaatsing - Alles netjes achtergelaten - Factuurbedrag zoals in de offerte (geen verborgen kosten) - 5 sterren !
Sara WyndaeleSara Wyndaele
19:17 03 Feb 22
Super service, top kwaliteit, top team.Blij met het resultaat 😍Een echte aanrader!
Danny SempelsDanny Sempels
17:06 01 Feb 22
Ook al hadden we slechts een kleine vraag/probleem, we werden goed geïnformeerd en snel verdergeholpen. Een extra bonus was de erg mooie afwerkingsgraad van de handgreep en voortreffelijke plaatsing. Zeker aan te bevelen.
Erwin GermeysErwin Germeys
16:35 31 Jan 22
Een stalen deur gekocht.Van bij aanvang zeer aangenaam contact en zeer goede opvolging!Alle afspraken van opmeting tot plaatsing perfect nagekomen.De deur ziet eruit als een pareltje, door echte vakmensen gemaakt en geplaatst.Als je op zoek bent naar echte prijs/kwaliteit een aanrader!
Kim De WagterKim De Wagter
18:14 27 Jan 22
Giuliano en zijn ploeg leveren maatwerk op topniveau. Van ontwerp, productie tot plaatsing met de grootste zorg gedaan. Met een prachtig eindresultaat! Bedankt mannen!
Sally vertessenSally vertessen
15:11 16 Jan 22
Top bedrijf! Top kwaliteit! Top resultaat!Super blij met de geplaatste materialen, ook service was zoals het moest zijn. Een aanrader.
Niels Van WinckelNiels Van Winckel
10:10 28 Feb 20
Ducanox levert kwalitatief en knap werk, een echte aanrader!
petra daemenpetra daemen
15:59 20 Feb 20
In twee woorden : gedreven vakmanschap. Afspraken werden nagekomen, resultaat was perfect. Hier haalt men nog eer uit zijn werk!
Philippe TielensPhilippe Tielens
04:16 22 Aug 18
Top bedrijf ! Mooie afwerking...
Rita PetitjeanRita Petitjean
19:31 06 Feb 16
Super service! Super vriendelijk! Zeker een aanrader.
js_loader