fbpx

Ons verhaal

 

Ons verhaal met passie en exclusieve service. Ducanox is ontstaan uit de overtuiging dat het beter kan. Beter op vlak van afwerking en verfijning in metaalwerken, beter op vlak van service en betrouwbaarheid. 

We willen de meest kwalitatieve en eerlijke partner zijn in metaalwerken op maat in België. We creëren samen jouw thuis, met de grootste zorg, zonder zorgen, waar zowel wij als jij trots op zijn.

Met meer dan 15 jaar ervaring en passie voor het vak streeft ons team er dagelijks naar om ongeëvenaarde afwerking en unieke designs af te leveren met exclusieve service.

Hoe doen we dat?

Wij doen de technische opmeting en maken een 3D-tekening zodat je een perfect beeld krijgt van hoe je stalen trap er zal uitzien. We zorgen voor de hoogste afwerkingsgraad door het gebruik van de nieuwste technieken en materialen. 

We bieden uitzonderlijke service door elke klant en woning met respect en vertrouwen te behandelen. We doen de plaatsing zelf en zorgen ervoor dat alles met de grootste zorg en verfijning afgewerkt wordt. We laten alles piekfijn achter zodat je meteen van je nieuw staaltje design kan genieten. Ons verhaal met passie en exclusieve service maken we bij jou waar!

We ondernemen op een duurzame manier, milieubewust, en werken aan langetermijnrelaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Jouw project wordt vervaardigd in ons eigen atelier in Halen met de grootste zorg. We houden je steeds op de hoogte doorheen het hele proces. Neem contact met ons op en wij komen bij je langs om jouw wensen en ideeën te bespreken. Graag eerst ons staal aan het werk zien? Bezoek onze showroom!

Vertel ons meer

over jouw project.