fbpx

Uw stalen binnendeur, op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Dé binnendeur die van alle stijlen thuis is, of je nu een minimalistisch, industrieel, landelijk of modern interieur hebt. Een stalen binnendeur geeft een exclusieve en stijlvolle uitstraling aan je interieur, zorgt voor meer lichtinval en creëert een open leefomgeving.

Onze binnendeuren worden naar wens getekend en geplaatst met de beste kwaliteit in materiaal en laswerk. Daarnaast gaat onze grootste zorg uit naar een goede samenwerking en een nette plaatsing in jouw woning.
Bekijk snel alle mogelijkheden!

Hoogste afwerkingsgraad

Zowel het staal, glas als de verdeling van de vakken kunnen afgewerkt worden naar keuze aangezien al onze deuren volledig op maat gemaakt zijn en getekend door onze eigen tekenaar. Echt vakmanschap, 100% lokaal.

Geef karakter aan je thuis met klassevolle stalen binnendeuren.

  • Draaideur of scharnierdeur: een draaideur of scharnierdeur is de meest gangbare deur en opent naar één kant. Aangezien deze in een kozijn valt kan je jouw draai- of scharnierdeur naadloos afsluiten.
  • Taatsdeur: voor een minimalistische look kies je voor een taatsdeur, ook wel pivotdeur genoemd. Deze draait om een eigen verticale as en kan je aan beide kanten openen. Een taatsdeur wordt in het plafond en de vloer verankerd en valt niet in een kozijn zoals een normale scharnierdeur, waardoor je veel mogelijkheden hebt met een strakke look. 
  • Schuifdeur: onze stalen schuifdeuren kunnen worden voorzien van een softclose systeem waardoor deze zacht afsluiten.
  • Vast paneel: Wil je jouw ruimte opdelen of net twee ruimtes samenbrengen? Dat kan perfect met een vast paneel dat zowel je ruimte kan afscheiden of verbinden. Een vast paneel kan ook gebruikt worden in combinatie met een stalen deur.
Onze werkwijze

Vraag jouw offerte aan of bezoek onze toonzaal in Halen. We bespreken jouw wensen en mogelijkheden.

Wij komen bij u langs om het project te bespreken en doen de technische opmeting.

We maken een 3D tekening, zodat je een volledig beeld hebt van hoe jouw trap er zal uitzien.

Bij de plaatsing van uw trap zorgen we ervoor dat alles zonder zorgen en netjes afgewerkt wordt.