fbpx

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaring

op maat gemaakt

productie in eigen atelier

17 jaar ervaring

Hoe een taatsdeur je interieur nét dat tikkeltje extra geeft

Eerst en vooral, wat is dat nu juist een taatsdeur? En waarom is het de trend van het moment?

Een taatsdeur wordt ook wel een pivotdeur genoemd. In plaats van een gewone deur, die gemonteerd is in een kozijn, valt een taatsdeur niet in een kozijn maar is ze verankerd met scharnieren in het plafond en de vloer. Dit maakt een taatsdeur de perfecte deur voor een modern en minimalistisch interieur.

taatsdeur-pivotdeur-Ducanox

Minimalistische en strakke look

Een taatsdeur of pivotdeur is gemakkelijk te monteren aan de boven- en onderzijde, waardoor deze om een verticale as draait. Dit wil zeggen dat de deur zowel naar binnen als naar buiten kan opendraaien. De scharnieren zijn niet bevestigd aan de zijkant zoals bij een deur met kozijn, maar iets meer naar het midden toe wat een mooi effect geeft bij het openen van de deur. Het weglaten van het kozijn en het werken met glas zorgt er ook voor dat je een optische illusie creëert waarbij je vloer lijkt door te lopen onder je deur.

Ruimte en natuurlijk licht

Naast de strakke minimalistische look, is het natuurlijke licht en open gevoel dan ook één van de grootste voordelen van een pivotdeur. We werken steeds met op maat gemaakte strakke stalen profielen en glas. Zo kan je perfect twee ruimtes scheiden en ga je energiezuinig om met je ruimtes, zonder dat open gevoel te verliezen en te moeten inboeten op lichtinval.

Een prijs op maat voor je taatsdeur.

Benieuwd hoeveel jouw unieke project op maat kost? Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Contacteer ons of kom eens langs in de showroom voor meer informatie. Nieuwsgierig naar onze reeds gerealiseerde projecten? Bekijk al onze realisaties en laat je inspireren!

WIM HENDRICKXWIM HENDRICKX
10:13 08 Jun 22
Zeer mooie showroom ,zeer mooi materiaal en geplaatst door vakmensen.Top
Danny VermeulenDanny Vermeulen
05:13 19 May 22
Heel vriendelijk onthaal en met zeer goede kennis van hun producten.Mooie toonzaal.Ze nemen er ook de tijd voor de nodige uitleg.
Salina PeetermansSalina Peetermans
15:34 18 May 22
Super tevreden! Mooie toonzaal, verkoper die weet waarover hij praat! Deur is mooi afgewerkt en netjes geplaatst. 10 jaar garantie, veel meer als op andere plekken!
Mieke ColemontMieke Colemont
09:39 20 Feb 22
Van het begin tot het einde een zeer goede service! Steeds bereikbaar, goede opvolging van de werkzaamheden, top plaatsing, ... kortom een echte aanrader voor goed vakmanschap!
Damien WalgraveDamien Walgrave
10:00 12 Feb 22
Meedenken en over het ontwerp - Tijdige levering - Perfecte afwerking - Vriendelijke plaatsing - Alles netjes achtergelaten - Factuurbedrag zoals in de offerte (geen verborgen kosten) - 5 sterren !
Sara WyndaeleSara Wyndaele
19:17 03 Feb 22
Super service, top kwaliteit, top team.Blij met het resultaat 😍Een echte aanrader!
Danny SempelsDanny Sempels
17:06 01 Feb 22
Ook al hadden we slechts een kleine vraag/probleem, we werden goed geïnformeerd en snel verdergeholpen. Een extra bonus was de erg mooie afwerkingsgraad van de handgreep en voortreffelijke plaatsing. Zeker aan te bevelen.
Erwin GermeysErwin Germeys
16:35 31 Jan 22
Een stalen deur gekocht.Van bij aanvang zeer aangenaam contact en zeer goede opvolging!Alle afspraken van opmeting tot plaatsing perfect nagekomen.De deur ziet eruit als een pareltje, door echte vakmensen gemaakt en geplaatst.Als je op zoek bent naar echte prijs/kwaliteit een aanrader!
Kim De WagterKim De Wagter
18:14 27 Jan 22
Giuliano en zijn ploeg leveren maatwerk op topniveau. Van ontwerp, productie tot plaatsing met de grootste zorg gedaan. Met een prachtig eindresultaat! Bedankt mannen!
Sally vertessenSally vertessen
15:11 16 Jan 22
Top bedrijf! Top kwaliteit! Top resultaat!Super blij met de geplaatste materialen, ook service was zoals het moest zijn. Een aanrader.
Niels Van WinckelNiels Van Winckel
10:10 28 Feb 20
Ducanox levert kwalitatief en knap werk, een echte aanrader!
petra daemenpetra daemen
15:59 20 Feb 20
In twee woorden : gedreven vakmanschap. Afspraken werden nagekomen, resultaat was perfect. Hier haalt men nog eer uit zijn werk!
Philippe TielensPhilippe Tielens
04:16 22 Aug 18
Top bedrijf ! Mooie afwerking...
Rita PetitjeanRita Petitjean
19:31 06 Feb 16
Super service! Super vriendelijk! Zeker een aanrader.
js_loader