fbpx

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaring

op maat gemaakt

productie in eigen atelier

17 jaar ervaring

De kenmerken van een spiltrap en hoe deze past bij jouw thuis

Bij een spiltrap draaien je traptreden rond een centrale spil of as. In tegenstelling tot een wenteltrap waar je geen fysieke spil hebt en waar geen centrale draagstructuur aanwezig is. 

spiltrap

Een spiltrap wordt ook wel eens een draaitrap genoemd. Deze wordt eerder in kleinere ruimtes gebruikt dan in grote. Maar let op: om vlot boven te geraken heb je wel nog steeds minstens 2m x 2m nodig. Heb je deze ruimte niet? Dan is een goed alternatief: de mezzanine trap.

Indien je woning geen aparte inkomhal heeft met trapgat, en wanneer je een trap in je woonkamer installeert dan is een draaitrap de ideale optie. Ze worden vaak gebruikt bij grotere hoogteverschillen en je kan kiezen of je ze linksom of rechtsom laat draaien. Een spiltrap is een zeer geschikte optie om tussenverdiepingen aan elkaar te verbinden omwille van de flexibiliteit van het staal.

Als basis bestaat een spiltrap dus ook het vaakst uit staal omwille van het lichte en flexibele karakter. Je kan er wel voor kiezen om je spiltrap af te werken met verschillende materialen zoals hout, traanplaten en meer. De spiraalvorm is doorgaans de mooiste kwaliteit van de spiltrap. Het geeft een dynamisch karakter aan je interieur en kan zowel zeer modern, klassiek als elegant ogen.

We maken deze op maat voor jouw specifieke ruimte. Je kan kiezen voor een open of gesloten versie, alsook kan je de afwerking kiezen zoals de trapleuning of ledverlichting.

Een prijs op maat voor je spiltrap.

Benieuwd hoeveel jouw unieke project op maat kost? Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Contacteer ons of kom eens langs in de showroom voor meer informatie. Nieuwsgierig naar onze reeds gerealiseerde projecten? Bekijk al onze realisaties en laat je inspireren!

WIM HENDRICKXWIM HENDRICKX
10:13 08 Jun 22
Zeer mooie showroom ,zeer mooi materiaal en geplaatst door vakmensen.Top
Danny VermeulenDanny Vermeulen
05:13 19 May 22
Heel vriendelijk onthaal en met zeer goede kennis van hun producten.Mooie toonzaal.Ze nemen er ook de tijd voor de nodige uitleg.
Salina PeetermansSalina Peetermans
15:34 18 May 22
Super tevreden! Mooie toonzaal, verkoper die weet waarover hij praat! Deur is mooi afgewerkt en netjes geplaatst. 10 jaar garantie, veel meer als op andere plekken!
Mieke ColemontMieke Colemont
09:39 20 Feb 22
Van het begin tot het einde een zeer goede service! Steeds bereikbaar, goede opvolging van de werkzaamheden, top plaatsing, ... kortom een echte aanrader voor goed vakmanschap!
Damien WalgraveDamien Walgrave
10:00 12 Feb 22
Meedenken en over het ontwerp - Tijdige levering - Perfecte afwerking - Vriendelijke plaatsing - Alles netjes achtergelaten - Factuurbedrag zoals in de offerte (geen verborgen kosten) - 5 sterren !
Sara WyndaeleSara Wyndaele
19:17 03 Feb 22
Super service, top kwaliteit, top team.Blij met het resultaat 😍Een echte aanrader!
Danny SempelsDanny Sempels
17:06 01 Feb 22
Ook al hadden we slechts een kleine vraag/probleem, we werden goed geïnformeerd en snel verdergeholpen. Een extra bonus was de erg mooie afwerkingsgraad van de handgreep en voortreffelijke plaatsing. Zeker aan te bevelen.
Erwin GermeysErwin Germeys
16:35 31 Jan 22
Een stalen deur gekocht.Van bij aanvang zeer aangenaam contact en zeer goede opvolging!Alle afspraken van opmeting tot plaatsing perfect nagekomen.De deur ziet eruit als een pareltje, door echte vakmensen gemaakt en geplaatst.Als je op zoek bent naar echte prijs/kwaliteit een aanrader!
Kim De WagterKim De Wagter
18:14 27 Jan 22
Giuliano en zijn ploeg leveren maatwerk op topniveau. Van ontwerp, productie tot plaatsing met de grootste zorg gedaan. Met een prachtig eindresultaat! Bedankt mannen!
Sally vertessenSally vertessen
15:11 16 Jan 22
Top bedrijf! Top kwaliteit! Top resultaat!Super blij met de geplaatste materialen, ook service was zoals het moest zijn. Een aanrader.
Niels Van WinckelNiels Van Winckel
10:10 28 Feb 20
Ducanox levert kwalitatief en knap werk, een echte aanrader!
petra daemenpetra daemen
15:59 20 Feb 20
In twee woorden : gedreven vakmanschap. Afspraken werden nagekomen, resultaat was perfect. Hier haalt men nog eer uit zijn werk!
Philippe TielensPhilippe Tielens
04:16 22 Aug 18
Top bedrijf ! Mooie afwerking...
Rita PetitjeanRita Petitjean
19:31 06 Feb 16
Super service! Super vriendelijk! Zeker een aanrader.
js_loader