fbpx

De beste inspiratie voor moderne en design trappen.

Een modern interieur is kenmerkend door eenvoud en strakke lijnen. Een moderne trap kan hierin veel bijdragen en kan je woning tot een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door onze recente realisaties van moderne en design trappen!

De design trap bij uitstek, bekend om zijn minimalistisch karakter, is de zwevende trap. Een zwevende trap lijkt te zweven aan de muur en heeft dus geen zichtbare draagstructuur. De draagstructuur is bijna altijd van metaal, maar er kan voor de afwerking ook met andere materialen gewerkt worden zoals glas of hout.

zwevende trap

Wenteltrap of spiltrap

Mag het wat meer zijn? Laat je dan inspireren door deze majestueuze wenteltrap. Een combinatie van hoogwaardig staal, hout en een zorgvuldige afwerking zorgt voor een unieke en zeer moderne trap die klasse uitstraalt. Een trap als deze is volledig op maat gemaakt en is uniek voor jouw woning!

Moderne trap in kantoorruimte.

Op zoek naar een moderne trap voor je kantoorruimte? Deze bordestrap verbindt alle kantoren en bestaat uit wit gelakt metaal afgewerkt met een eiken handgreep. De metalen plinten zorgen voor de final touch. De trap met strakke lijnen en wit gelakt metaal beheerst de ruimte, maar zorgt ook voor ruimte en licht. Bekijk hier het hele project.

Balustrade / trapleuning

Niet alleen het materiaal en type kan je trap een moderne of strakke look geven. Ook met de balustrade of trapleuning kan je veel kanten op. Zo kan je je trap toch net dat tikkeltje extra geven om op te vallen in de ruimte.

Ook buiten kan je jouw moderne smaak doortrekken. Geef je buren het nakijken met deze kwalitatieve strakke design trap uit zwart gelakt metaal. Zo geef je karakter aan je thuis zowel binnenshuis als buitenshuis. 

Tuintrap

Naast de kenmerkende strakke zwarte of witte look, kan je ook een extra twist geven aan je moderne buitentrap. Deze tuintrap uit cortenstaal met zwevende trapboom heeft een roestbruine kleur die mooi afsteekt naast je bloemen en planten. Geschikt voor elk seizoen!

Ducanox_rechtesteektrap

LED-verlichting in je trapleuning

Als laatste kan je je moderne trap een extra touch geven door het toevoegen van led-verlichting in de trapleuning. Niet alleen geeft dit in de avond of nacht een beter zicht, het is esthetisch mooi en je creëert er een echte design-look mee. Onmisbaar voor elke moderne trap!

Een prijs op maat voor je moderne designtrap.

Benieuwd hoeveel jouw unieke project op maat kost? Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Contacteer ons of kom eens langs in de showroom voor meer informatie. Nieuwsgierig naar onze reeds gerealiseerde projecten? Bekijk al onze realisaties en laat je inspireren!

Ducanox_Marchetta

Marchetta

Voor de kantoorruimte van Marchetta maakten we in samenwerking met hun een prachtig en knap staaltje werk om alle kantoren met elkaar te verbinden.  Deze moderne bordestrap bestaat uit wit gelakt...
balustrade

4 redenen om te kiezen voor een stalen of metalen balustrade voor je balkon, terras of trap.

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaringop maat gemaakt productie in eigen atelier 17 jaar ervaring4 redenen om te kiezen voor een stalen of metalen balustrade...
Ducanox_kwartdraaitrap

Waarom kiezen voor een stalen trap

De voordelen van een stalen trap voor jouw thuis Bij het kiezen van een nieuwe trap moet je met heel wat dingen rekening houden. Welke soort trap past het best in de beschikbare ruimte – hoe zal de...
Ducanox_kwartslag-trap

Kwartslag trap

Laat je inspireren door de kwartslag trappen van Ducanox De kwartslag trap, wat is het?  Een kwartslag trap is een trapontwerp waarbij de treden 90 graden gedraaid zijn ten opzichte van de...
Ducanox_vleugelpoort

Voordelen stalen poort voor je tuin, oprit of garage

Wat zijn de voordelen van een stalen poort voor je tuin, oprit of garage? Je woning beveiligen is belangrijk. Maar het oog wil uiteraard ook wat en je wil dit zo esthetisch mogelijk doen voor jezelf...