fbpx

De beste inspiratie voor moderne en design trappen.

Een modern interieur is kenmerkend door eenvoud en strakke lijnen. Een moderne trap kan hierin veel bijdragen en kan je woning tot een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door onze recente realisaties van moderne en design trappen!

De design trap bij uitstek, bekend om zijn minimalistisch karakter, is de zwevende trap. Een zwevende trap lijkt te zweven aan de muur en heeft dus geen zichtbare draagstructuur. De draagstructuur is bijna altijd van metaal, maar er kan voor de afwerking ook met andere materialen gewerkt worden zoals glas of hout.

zwevende trap

Wenteltrap of spiltrap

Mag het wat meer zijn? Laat je dan inspireren door deze majestueuze wenteltrap. Een combinatie van hoogwaardig staal, hout en een zorgvuldige afwerking zorgt voor een unieke en zeer moderne trap die klasse uitstraalt. Een trap als deze is volledig op maat gemaakt en is uniek voor jouw woning!

Moderne trap in kantoorruimte.

Op zoek naar een moderne trap voor je kantoorruimte? Deze bordestrap verbindt alle kantoren en bestaat uit wit gelakt metaal afgewerkt met een eiken handgreep. De metalen plinten zorgen voor de final touch. De trap met strakke lijnen en wit gelakt metaal beheerst de ruimte, maar zorgt ook voor ruimte en licht. Bekijk hier het hele project.

Balustrade / trapleuning

Niet alleen het materiaal en type kan je trap een moderne of strakke look geven. Ook met de balustrade of trapleuning kan je veel kanten op. Zo kan je je trap toch net dat tikkeltje extra geven om op te vallen in de ruimte.

Ook buiten kan je jouw moderne smaak doortrekken. Geef je buren het nakijken met deze kwalitatieve strakke design trap uit zwart gelakt metaal. Zo geef je karakter aan je thuis zowel binnenshuis als buitenshuis. 

Tuintrap

Naast de kenmerkende strakke zwarte of witte look, kan je ook een extra twist geven aan je moderne buitentrap. Deze tuintrap uit cortenstaal met zwevende trapboom heeft een roestbruine kleur die mooi afsteekt naast je bloemen en planten. Geschikt voor elk seizoen!

Ducanox_rechtesteektrap

LED-verlichting in je trapleuning

Als laatste kan je je moderne trap een extra touch geven door het toevoegen van led-verlichting in de trapleuning. Niet alleen geeft dit in de avond of nacht een beter zicht, het is esthetisch mooi en je creëert er een echte design-look mee. Onmisbaar voor elke moderne trap!

Een prijs op maat voor je moderne designtrap.

Benieuwd hoeveel jouw unieke project op maat kost? Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Contacteer ons of kom eens langs in de showroom voor meer informatie. Nieuwsgierig naar onze reeds gerealiseerde projecten? Bekijk al onze realisaties en laat je inspireren!

trapleuning met led-verlichting ingebouwd

De voordelen van LED-verlichting in jouw trapleuning

De voordelen van LED-verlichting in jouw trapleuning. Een trapleuning met LED-verlichting is een geweldige manier om uw trap een moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Het zorgt voor een...
Ducanox_home_zelfontworpen

De beste inspiratie voor moderne trappen en design trappen

De beste inspiratie voor moderne en design trappen. Een modern interieur is kenmerkend door eenvoud en strakke lijnen. Een moderne trap kan hierin veel bijdragen en kan je woning tot een hoger...
metalen trapleuning wit gelakt

4x inspiratie voor de perfecte trapleuning

Laat je 4x inspireren voor de perfecte trapleuning Een stalen trapleuning Een stalen trapleuning is dé trend vandaag de dag. Het is veelzijdig materiaal en beschikbaar in alle kleuren. Ga je voor...
balustrade

4 redenen om te kiezen voor een stalen of metalen balustrade voor je balkon, terras of trap.

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaringop maat gemaakt productie in eigen atelier 17 jaar ervaring4 redenen om te kiezen voor een stalen of metalen balustrade...
Ducanox_bordestrap

De voordelen van staal en metalen trapleuningen

De voordelen van staal en metalen trapleuningen: waarom ze de beste keuze zijn voor jouw trapleuning. Als het gaat om het kiezen van het juiste materiaal voor je trapleuning, kan het moeilijk zijn...