fbpx

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaring

op maat gemaakt

productie in eigen atelier

17 jaar ervaring

Een stalen poort op maat in Moorsel?

Op zoek naar een stalen poort in Moorsel?

Goed nieuws voor Moorsel! Wij zijn de partner in staal bij uitstek te Moorsel. Je woning beveiligen en op zoek naar een duurzame stalen poort voor je tuin of oprit? Een stalen draaipoort of schuifpoort is hiervoor dé optie. Ze bieden een verscheidenheid van voordelen zoals duurzaamheid, design, en laag onderhoud. 

Onze stalen en metalen poorten worden naar wens ontworpen en geplaatst met de hoogste kwaliteit in materialen en laswerk. Daarnaast gaat onze grootste zorg uit naar een tijdige levering en een nette plaatsing in jouw tuin of oprit, in Moorsel.

Wat zijn de voordelen van een stalen poort voor je tuin, oprit of garage?

Het voornaamste voordeel is de duurzaamheid en sterkte van staal waardoor stalen poorten een uitstekende keuze zijn voor buitenshuis. Stalen poorten zijn bestand tegen zware weersomstandigheden en slijtage. In tegenstelling tot houten poorten moet je je handen dus niet vuil maken.  

Daarnaast kan je er qua design en look alle kanten mee op. Een sierlijke poort of net een heel strakke poort in gedachten? Met metaal kan het allemaal. Staal is een zeer veelzijdig materiaal dat kan worden gevormd in een breed scala van ontwerpen en stijlen, waardoor je de vrijheid hebt om jouw stalen poort aan te passen zodat deze perfect bij je woning past, te Moorsel.

Vraag meer info aan voor stalen schuifpoorten of draaipoorten te Moorsel.

Al onze stalen poorten zijn volledig op maat gemaakt en inhouse ontworpen door onze eigen tekenaar en geplaatst te Moorsel of op een andere locatie. Hierbij houden wij rekening met al je wensen. Wij werken met de hoogste kwaliteit van materialen, waarbij we steeds zorgen voor een sublieme en verfijnde afwerking, voor jouw thuis te Moorsel.

Benieuwd hoe jouw poort in staal of metaal eruit kan zien?

Vraag vandaag nog een offerte aan en wij komen bij je langs in Moorsel.

WIM HENDRICKXWIM HENDRICKX
10:13 08 Jun 22
Zeer mooie showroom ,zeer mooi materiaal en geplaatst door vakmensen.Top
Danny VermeulenDanny Vermeulen
05:13 19 May 22
Heel vriendelijk onthaal en met zeer goede kennis van hun producten.Mooie toonzaal.Ze nemen er ook de tijd voor de nodige uitleg.
Salina PeetermansSalina Peetermans
15:34 18 May 22
Super tevreden! Mooie toonzaal, verkoper die weet waarover hij praat! Deur is mooi afgewerkt en netjes geplaatst. 10 jaar garantie, veel meer als op andere plekken!
Mieke ColemontMieke Colemont
09:39 20 Feb 22
Van het begin tot het einde een zeer goede service! Steeds bereikbaar, goede opvolging van de werkzaamheden, top plaatsing, ... kortom een echte aanrader voor goed vakmanschap!
Damien WalgraveDamien Walgrave
10:00 12 Feb 22
Meedenken en over het ontwerp - Tijdige levering - Perfecte afwerking - Vriendelijke plaatsing - Alles netjes achtergelaten - Factuurbedrag zoals in de offerte (geen verborgen kosten) - 5 sterren !
Sara WyndaeleSara Wyndaele
19:17 03 Feb 22
Super service, top kwaliteit, top team.Blij met het resultaat 😍Een echte aanrader!
Danny SempelsDanny Sempels
17:06 01 Feb 22
Ook al hadden we slechts een kleine vraag/probleem, we werden goed geïnformeerd en snel verdergeholpen. Een extra bonus was de erg mooie afwerkingsgraad van de handgreep en voortreffelijke plaatsing. Zeker aan te bevelen.
Erwin GermeysErwin Germeys
16:35 31 Jan 22
Een stalen deur gekocht.Van bij aanvang zeer aangenaam contact en zeer goede opvolging!Alle afspraken van opmeting tot plaatsing perfect nagekomen.De deur ziet eruit als een pareltje, door echte vakmensen gemaakt en geplaatst.Als je op zoek bent naar echte prijs/kwaliteit een aanrader!
Kim De WagterKim De Wagter
18:14 27 Jan 22
Giuliano en zijn ploeg leveren maatwerk op topniveau. Van ontwerp, productie tot plaatsing met de grootste zorg gedaan. Met een prachtig eindresultaat! Bedankt mannen!
Sally vertessenSally vertessen
15:11 16 Jan 22
Top bedrijf! Top kwaliteit! Top resultaat!Super blij met de geplaatste materialen, ook service was zoals het moest zijn. Een aanrader.
Bert RijkenBert Rijken
14:36 29 Jun 21
Niels Van WinckelNiels Van Winckel
10:10 28 Feb 20
Ducanox levert kwalitatief en knap werk, een echte aanrader!
petra daemenpetra daemen
15:59 20 Feb 20
In twee woorden : gedreven vakmanschap. Afspraken werden nagekomen, resultaat was perfect. Hier haalt men nog eer uit zijn werk!
Philippe TielensPhilippe Tielens
04:16 22 Aug 18
Top bedrijf ! Mooie afwerking...
Rita PetitjeanRita Petitjean
19:31 06 Feb 16
Super service! Super vriendelijk! Zeker een aanrader.
js_loader