fbpx

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaring

op maat gemaakt

productie in eigen atelier

17 jaar ervaring

Een stalen trapleuning of handgreep in Overijse?

Op zoek naar een stalen trapleuning of handgreep in Overijse?

Goed nieuws voor Overijse! Wij zijn dé partner in staal bij uitstek te Overijse. Een kwaliteitsvolle stalen trapleuning is een belangrijke toevoeging aan je trap. Wij voorzien leuningen in alle stijlen van minimalistisch, industrieel, landelijk tot modern. Een verzorgde trapleuning is namelijk niet enkel functioneel en belangrijk voor veiligheid maar kan ook veel extra stijl geven aan je woning door het gebruik van ingebouwde verlichting en design. 

Onze trapleuningen en handgrepen worden naar wens ontworpen en geplaatst met de hoogste kwaliteit in materialen en laswerk. Daarnaast gaat onze grootste zorg uit naar een tijdige levering en een nette plaatsing in jouw woning, te Overijse.

Waarom kies je best voor een stalen trapleuning of handreep te Overijse?

Metaal en staal geven je enorm veel mogelijkheden. Duurzaamheid en sterkte spelen een belangrijke rol. Een trapleuning wordt immers veel gebruikt en is onderworpen aan slijtage. Ga je voor staal, dan kies je voor duurzaamheid en zal je heel weinig onderhoud nodig hebben en is slijtage weinig tot niet aan de orde. 

De stalen handgreep kan je ontwerpen in alle stijlen. Elegant en sierlijk of eerder industrieel of modern. Samen kijken we welk ontwerp het beste zou passen in je interieur te Overijse.

Vraag meer info aan voor een stalen trapleuning of handgreep in Overijse.

Al onze stalen leuningen zijn volledig op maat gemaakt en in-house ontworpen door onze eigen tekenaar en geplaatst in jouw woning te Overijse of op een andere locatie. Hierbij houden wij rekening met al je wensen. Wij werken met de hoogste kwaliteit van materialen, waarbij we steeds zorgen voor een sublieme en verfijnde afwerking.

Benieuwd hoe jouw trap en trapleuning er in zijn geheel uit kunnen zien?

Vraag vandaag nog een offerte aan en wij komen bij je langs in Overijse.

WIM HENDRICKXWIM HENDRICKX
10:13 08 Jun 22
Zeer mooie showroom ,zeer mooi materiaal en geplaatst door vakmensen.Top
Danny VermeulenDanny Vermeulen
05:13 19 May 22
Heel vriendelijk onthaal en met zeer goede kennis van hun producten.Mooie toonzaal.Ze nemen er ook de tijd voor de nodige uitleg.
Salina PeetermansSalina Peetermans
15:34 18 May 22
Super tevreden! Mooie toonzaal, verkoper die weet waarover hij praat! Deur is mooi afgewerkt en netjes geplaatst. 10 jaar garantie, veel meer als op andere plekken!
Mieke ColemontMieke Colemont
09:39 20 Feb 22
Van het begin tot het einde een zeer goede service! Steeds bereikbaar, goede opvolging van de werkzaamheden, top plaatsing, ... kortom een echte aanrader voor goed vakmanschap!
Damien WalgraveDamien Walgrave
10:00 12 Feb 22
Meedenken en over het ontwerp - Tijdige levering - Perfecte afwerking - Vriendelijke plaatsing - Alles netjes achtergelaten - Factuurbedrag zoals in de offerte (geen verborgen kosten) - 5 sterren !
Sara WyndaeleSara Wyndaele
19:17 03 Feb 22
Super service, top kwaliteit, top team.Blij met het resultaat 😍Een echte aanrader!
Danny SempelsDanny Sempels
17:06 01 Feb 22
Ook al hadden we slechts een kleine vraag/probleem, we werden goed geïnformeerd en snel verdergeholpen. Een extra bonus was de erg mooie afwerkingsgraad van de handgreep en voortreffelijke plaatsing. Zeker aan te bevelen.
Erwin GermeysErwin Germeys
16:35 31 Jan 22
Een stalen deur gekocht.Van bij aanvang zeer aangenaam contact en zeer goede opvolging!Alle afspraken van opmeting tot plaatsing perfect nagekomen.De deur ziet eruit als een pareltje, door echte vakmensen gemaakt en geplaatst.Als je op zoek bent naar echte prijs/kwaliteit een aanrader!
Kim De WagterKim De Wagter
18:14 27 Jan 22
Giuliano en zijn ploeg leveren maatwerk op topniveau. Van ontwerp, productie tot plaatsing met de grootste zorg gedaan. Met een prachtig eindresultaat! Bedankt mannen!
Sally vertessenSally vertessen
15:11 16 Jan 22
Top bedrijf! Top kwaliteit! Top resultaat!Super blij met de geplaatste materialen, ook service was zoals het moest zijn. Een aanrader.
Bert RijkenBert Rijken
14:36 29 Jun 21
Niels Van WinckelNiels Van Winckel
10:10 28 Feb 20
Ducanox levert kwalitatief en knap werk, een echte aanrader!
petra daemenpetra daemen
15:59 20 Feb 20
In twee woorden : gedreven vakmanschap. Afspraken werden nagekomen, resultaat was perfect. Hier haalt men nog eer uit zijn werk!
Philippe TielensPhilippe Tielens
04:16 22 Aug 18
Top bedrijf ! Mooie afwerking...
Rita PetitjeanRita Petitjean
19:31 06 Feb 16
Super service! Super vriendelijk! Zeker een aanrader.
js_loader