fbpx

op maat gemaakt     |     productie in eigen atelier     |     17 jaar ervaring

op maat gemaakt

productie in eigen atelier

17 jaar ervaring

Een stalen of glazen balustrade in Vlaams-Brabant?

Op zoek naar een balustrade in Vlaams-Brabant?

Goed nieuws voor Vlaams-Brabant! Wij zijn dé partner in staal bij uitstek te Vlaams-Brabant. Een kwaliteitsvolle balustrade is een belangrijke toevoeging aan je traphal of terras. Wij voorzien leuningen in alle stijlen van minimalistisch, industrieel, landelijk tot modern. 

Ben je op zoek naar een balustrade voor binnen of buiten?

Beide worden bij ons naar wens ontworpen en geplaatst met de hoogste kwaliteit in materialen en laswerk. Daarnaast gaat onze grootste zorg uit naar een tijdige levering en een nette plaatsing in jouw woning of daarbuiten, te Vlaams-Brabant.

Waarom kies je best voor een balustrade in staal of glas te Vlaams-Brabant?

Metaal en staal geven je enorm veel mogelijkheden. Duurzaamheid en sterkte spelen een belangrijke rol. Zo is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden en de slijtage van het dagelijks leven. Stalen en metalen balustrades zullen niet barsten of kromtrekken, ze gaan een leven lang mee en vergen weinig tot geen onderhoud

Ga je voor glas? Ook dat is perfect mogelijk. Het glas wordt zorgvuldig uitgekozen zodat veiligheid gegarandeerd wordt. Je kan kiezen voor gelaagd veiligheidsglas of gehard veiligheidsglas vanwege de sterkte en veiligheid.

Vraag meer info aan voor stalen of glazen balustrades te Vlaams-Brabant.

Al onze stalen balustrades zijn volledig op maat gemaakt en in-house ontworpen door onze eigen tekenaar en geplaatst in jouw woning te Vlaams-Brabant of op een andere locatie. Hierbij houden wij rekening met al je wensen. Wij werken met de hoogste kwaliteit van materialen, waarbij we steeds zorgen voor een sublieme en verfijnde afwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vandaag nog een offerte aan en wij komen bij je langs in Vlaams-Brabant.

WIM HENDRICKXWIM HENDRICKX
10:13 08 Jun 22
Zeer mooie showroom ,zeer mooi materiaal en geplaatst door vakmensen.Top
Danny VermeulenDanny Vermeulen
05:13 19 May 22
Heel vriendelijk onthaal en met zeer goede kennis van hun producten.Mooie toonzaal.Ze nemen er ook de tijd voor de nodige uitleg.
Salina PeetermansSalina Peetermans
15:34 18 May 22
Super tevreden! Mooie toonzaal, verkoper die weet waarover hij praat! Deur is mooi afgewerkt en netjes geplaatst. 10 jaar garantie, veel meer als op andere plekken!
Mieke ColemontMieke Colemont
09:39 20 Feb 22
Van het begin tot het einde een zeer goede service! Steeds bereikbaar, goede opvolging van de werkzaamheden, top plaatsing, ... kortom een echte aanrader voor goed vakmanschap!
Damien WalgraveDamien Walgrave
10:00 12 Feb 22
Meedenken en over het ontwerp - Tijdige levering - Perfecte afwerking - Vriendelijke plaatsing - Alles netjes achtergelaten - Factuurbedrag zoals in de offerte (geen verborgen kosten) - 5 sterren !
Sara WyndaeleSara Wyndaele
19:17 03 Feb 22
Super service, top kwaliteit, top team.Blij met het resultaat 😍Een echte aanrader!
Danny SempelsDanny Sempels
17:06 01 Feb 22
Ook al hadden we slechts een kleine vraag/probleem, we werden goed geïnformeerd en snel verdergeholpen. Een extra bonus was de erg mooie afwerkingsgraad van de handgreep en voortreffelijke plaatsing. Zeker aan te bevelen.
Erwin GermeysErwin Germeys
16:35 31 Jan 22
Een stalen deur gekocht.Van bij aanvang zeer aangenaam contact en zeer goede opvolging!Alle afspraken van opmeting tot plaatsing perfect nagekomen.De deur ziet eruit als een pareltje, door echte vakmensen gemaakt en geplaatst.Als je op zoek bent naar echte prijs/kwaliteit een aanrader!
Kim De WagterKim De Wagter
18:14 27 Jan 22
Giuliano en zijn ploeg leveren maatwerk op topniveau. Van ontwerp, productie tot plaatsing met de grootste zorg gedaan. Met een prachtig eindresultaat! Bedankt mannen!
Sally vertessenSally vertessen
15:11 16 Jan 22
Top bedrijf! Top kwaliteit! Top resultaat!Super blij met de geplaatste materialen, ook service was zoals het moest zijn. Een aanrader.
Bert RijkenBert Rijken
14:36 29 Jun 21
Niels Van WinckelNiels Van Winckel
10:10 28 Feb 20
Ducanox levert kwalitatief en knap werk, een echte aanrader!
petra daemenpetra daemen
15:59 20 Feb 20
In twee woorden : gedreven vakmanschap. Afspraken werden nagekomen, resultaat was perfect. Hier haalt men nog eer uit zijn werk!
Philippe TielensPhilippe Tielens
04:16 22 Aug 18
Top bedrijf ! Mooie afwerking...
Rita PetitjeanRita Petitjean
19:31 06 Feb 16
Super service! Super vriendelijk! Zeker een aanrader.
js_loader