fbpx

Trappen met een stalen karakter, op maat gemaakt in eigen atelier.

Een trap wordt dagelijks gebruikt en dient daarom duurzaam te zijn. Staal is hiervoor het perfecte materiaal en is daarbovenop zeer  veelzijdig en stijlvol.

Als specialist in staal, inox en aluminium gaat onze grootste zorg steeds uit naar de kwaliteit van het materiaal en laswerk maar ook naar de zorgvuldige en nette plaatsing in jouw woning.Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor een trap in staal, inox of aluminium?

  • Staal is ontzettend sterk en duurzaam
  • Ze vragen weinig onderhoud doorheen de jaren
  • Ze hebben een grotere draagkracht
  • Ze zijn een echte eye-catcher in je interieur!
Onze werkwijze

Vraag jouw offerte aan of bezoek onze toonzaal in Halen. We bespreken jouw wensen en mogelijkheden.

Wij komen bij je langs om het project te bespreken en doen de technische opmeting.

Onze tekenaar maakt een 3D tekening zodat je een perfect beeld hebt van hoe jouw trap er zal uitzien.

Bij de plaatsing van je trap zorgen we ervoor dat alles zonder zorgen en netjes afgewerkt wordt.

De verschillende soorten trappen

  • Een rechte trap of steektrap: is de meest voorkomende trap. Deze past namelijk in vrijwel elke ruimte of woning en is eenvoudig te plaatsen.
  • Spiltrappen: is een trap die draait rond een spil maar kan ook met een wang geïnstalleerd worden. Met een spiltrap als elegante centerpiece in je interieur, zijn alle afwerkingen mogelijk.
  • Een kwartslagtrap: is een steektrap met een slag van 90° boven- of onderaan. Ze kunnen linksom of rechtsom draaien waardoor deze trap veel mogelijkheden biedt voor jouw woning. De treden kunnen zowel dicht als open gemaakt worden net zoals bij onze andere trappen.

Op zoek naar een trap voor jouw interieur? Kom onze toonzaal bezoeken en bekijk alle mogelijkheden! Heb je al een idee voor je toekomstige trap? Vraag dan jouw vrijblijvende offerte hieronder aan.