Ducanox bvba . Industriepark 1238 . B-3545 Halen . Toonzaal open op afspraak
T +32 (0)475 86 41 95 . Tel/Fax 013 29 60 83 . info@ducanox.be

Reinigingsproducten voor RVS 

Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud.

Ondanks het feit dat RVS vele malen beter bestand is tegen de natuurelementen dan traditioneel staal, is het niet geheel onderhoudsvrij. Het is belangrijk om het werkstuk, het meubel of de contructie proper te houden en regelmatig vliegroest te verwijderen. Regelmatig onderhoud beschermt uw investering tegen verwering, die een invloed kan hebben op de mechanische sterkte van de constructie.

  

Reinigingspoeder voor tijdens en na het polijsten

Deze (Wiener) kalk ontvet en verwijdert moeiteloos polijstvetten en vingerafdrukken van het gepolijste werkstuk, zonder krassen te maken. InoxiClean Chalk dient gebruikt te worden in combinatie met een propere microvezeldoek

excl. btw
  Veelzijdig product voor het reinigen van gepolijste RVS

Veelzijdig reinigingsproduct voor gepolijste RVS en andere spiegelglans oppervlakken. Verwijdert snel en streeploos vuil, vet en vingerafdrukken zonder krassen te maken.
excl. btw
  

Reinigingt & beschermt geborstelde oppervlakken

InoxiClean Spray heeft een sterk ontvettende werking op RVS. Het product laat na het aanbrengen een beschermende laag achter. InoxiClean is een reinigingsmiddel dat vingerafdrukken en andere verontreinigingen snel en moeiteloos verwijdert. Het product is samengesteld op basis van minerale olieën en wasachtige bestanddelen. InoxiClean Spray bevat geen schuurmiddel en is daardoor ook te gebruiken op metaal, gelamineerd plastic, keramische tegels, enz.

 

excl. btw
  Vernieuwt gecorrodeerde oppervlakken

Met de InoxiClean Restore verwijdert u in een mum van tijd vliegroest en andere verontreinigingen op roestvast staal, aluminium & koper. Breng de InoxiClean Restore aan, laat 5 minuten inwerken, wrijf na en spoel af en alles ziet er weer als nieuw uit.
excl. btw